Sisällissota Helsingissä 1918 – Civil War tour

Our tour about Finnish Civil War in 1918 is currently available only in Finnish. Check out our other tours to find a Helsinki experience for you!

Sisällissota Helsingissä 1918

Huhtikuu 1918. Itsenäistymisen jälkeinen Suomi on jakautunut kahtia ja ajautunut raakaan sisällissotaan, jonka viimeisiä hetkiä eletään punaisten pääkaupungissa, Helsingissä. Ratkaisu on lähellä, kunnes Hangossa maihinnousseet saksalaiset joukot hyökkäävät ja valtataistelut kaupungista alkavat. Taisteluiden jättämät jäljet muistuttavat vielä tänäkin päivänä kohtalokkaan kevään tapahtumista Helsingin katukuvassa.

Myös viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoon kuuluva Sisällissota Helsingissä 1918 -kävelykierros esittelee Helsingin kaduilla käytyjen taisteluiden tarinoita kokeneiden ja asiantuntevien oppaidemme johdolla. Punaisten tärkeimmät rakennukset, Helsingin valtaus ja ihmiskohtalot ovat kierroksen keskiössä.

Kierros alkaa Mannerheimin patsaalta Kiasman vierestä ja kestää noin kaksi tuntia. Maksu toimitetaan käteisellä paikan päälle, mutta paikka kierrokselle kannattaa varata etukäteen.

Varaukset joko sähköpostilla – sales@greencaptours.com tai varausjärjestelmän kautta. Lisätietoja kierroksesta saat soittamalla numeroon 046 938 4905.

Ryhmille muina aikoina tai muilla opaskielillä (ruotsi, englanti, saksa) tilauksesta. Tiedustelut sähköpostitse sales@greencaptours.com tai puhelimitse 046 938 4905.

Soumi Finland 100